صفحه اصلی > مقالات آموزشی : بخش های اصلی دستگاه اسکرابر

بخش های اصلی دستگاه اسکرابر

شستشو و نظافت سطوح کف در تمامی اماکن امری لازم و بدیهی می باشد که نقش مهمی در ارتقا جلوه های بصری محیط و افزایش استاندارد هی بهداشتی محیط ایفا می نماید. نشست و ماندگاری بلند مدت آلاینده ها بر روی سطوح علاوه بر کاهش زیبایی محیط می تواند خسارات هنگفت و سنگینی را بر دوش صاحبان کسب و کار وارد نماید. در نتیجه به منظور کاهش هزینه های تعمیر و تعویض کف پوش ها، تامین استاندارد های بهداشتی و ارتقا جلوه های بصری محیط، رسیدگی به امور نظافتی و حذف آلاینده ها از محیط امری ضروری می باشد. اگر چه استفاده از شیوه های سنتی چون به کار گیری تی و سطل آب تا حدودی آلودگی های سطحی را از بین می برد اما توانایی لازم برای حذف کامل و موثر آلودگی ها را نداشته و نمی تواند نیاز های نظافت محیط را بر طرف سازد. دستگاه های اسکرابر یا کف شوی صنعتی ابزاری مناسب برای شستشوی کف پوش ها می باشد که توانایی بالایی در تامین نیاز های نظافتی محیط دارد.



بخش های اصلی

اسکرابریا کف شویاسکرابر یا کف شوی صنعتی دستگاهی مکانیزه برای شستشو و نظافت سطوح هموار و کف پوش ها می باشد. این دستگاه به منظور عملکرد بهینه و ارتقا کیفیت نظافتی، مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف، سیستم برس زنی، منبع تغذیه و سیستم مکش می باشند که در ادامه به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.


 

مخازن آب دستگاه

مخازن دستگاه کف شویاسکرابر ها به منظور ارتقا کیفیت نظافتی مجهز به دو مخزن مجزا برای آب تمیز و آب کثیف بوده و از این رو همواره از پاشش آب تمیز برای نظافت و شستشوی سطوح استفاده می نماید. مخزن آب کثیف این دستگاه ها به گونه ایی طراحی شده است که به راحتی در دسترس بوده و شستشو و ضد عفونی آن به راحتی برای کاربر مهیا می باشد.



سیستم برس زنی

برس اسکرابراسکرابر ها یا کف شوی های صنعتی برای شستشوی سطوح از سیستم برس زنی استفاده می نمایند. اغلب نمونه های پر کاربرد اسکرابر مجهز به برس های دیسکی می باشند که به واسطه استفاده از الیاف نازک و مقاوم به راحتی به داخل شیار ها و خلل و فرج کف پوش ها دسترسی داشته و می تواند آلاینده های نشست کرده در این بخش ها را بیرون کشیده و نظافت نماید. استفاده از فشار رو به پایین اعمال شده بر روی برس دستگاه، موجب افزایش سطح تماس الیاف برس با کف پوش ها شده و از این رو کیفیت سایش و در نهایت کیفیت نظافت را ارتقا می دهد.

منبع تغذیه

موتور اسکرابردستگاه های اسکرابر به منظور تامین نیروی حرکتی می توانند از موتور های دیزلی یا الکتریکی استفاده نمایند. البته موتور های الکتریکی به منظور تامین انرژی الکتریسیته می توانند به دو دسته کابلی و باتری دار تقسیم شوند. نمونه های کابلی با اتصال مستقیم به برق شهری انرژی مور نیاز خود را تامین می نماید در حالی که نمونه های باتری دار از انرژی ذخیره شده در باتری برای تامین نیرو محرکه لازم استفاده می نمایند. دامنه حرکتی اسکرابر کابلی به واسطه محدودیت در متراژ کابل محدود شده و از این رو حضور پریز برق در محیط امری حیاتی برای نظافت با اسکرابر کابلی می باشد.

سیستم مکش مایعات

مکش در اسکرابریکی از بزرگترین ویژگی های دستگاه های اسکرابر، همزمانی عملیات شستشو و خشک نمودن سطوح می باشد. این دستگاه ها به منظور جمع آوری آب آلوده ناشی از شستشو مجهز به سیستم مکش بوده و با مکش کامل مایعات آلوده سطوحی خشک و عاری از آلودگی ایجاد می نماید. موتور مکنده قدرتمند و تی اصلی ترین بخش ها در سیستم مکش دستگاه اسکرابر می باشند. شکل تی نصب شده در اسکرابر نقش مهمی در جمع آوری مایعات دارد. استفاده از تی های هلالی یا کمانی در مقایسه با مدل های صاف یا زاویه دار، توانایی بالاتری در جمع آوری مایعات و انتقال آنها به مخزن آب کثیف دارد. تی های هلالی شکل به راحتی جهت حرکت دستگاه را پوشش داده و مایعات سطحی را کاملا جمع آوری می نمایند.


 

لینک های مفید:

زمین شوی صنعتی : فهرست محصولات

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

اسکرابر صنعتی هوشمند و متصل به اینترنت اشیا

در دنیای امروز، با افزایش نیاز به نظافت دقیق و کارآمد در…

27 بهمن 1403

لیست قیمت اسکرابر صنعتی و زمین شوی،28 بهمن [آپدیت روزانه] 1403

ماشین‌های نظافت صنعتی به عنوان تجهیزاتی پیشرفته و چندمنظوره طراحی شده‌اند تا…

27 بهمن 1403

7 اشتباه رایج در نظافت کف‌های تجاری که باید از آنها اجتناب کنید

نظافت کف‌های تجاری و صنعتی همیشه یکی از چالش‌های اصلی در مدیریت…

24 آذر 1403

دیدگاهتان را بنویسید