صفحه اصلی > مقالات آموزشی : آشنایی کامل با طرز کار کارواش خانگی و راهنمای استفاده از آن

آشنایی کامل با طرز کار کارواش خانگی و راهنمای استفاده از آن

طرز کار کارواش، طرز کار کارواش خانگی

کارواش خانگی شستشوی سطوح گوناگون نظیر سطوح خودرو و سطوح پاسیو بتنی و … را بسیار راحت کرده است. این دستگاه ها برای شستشوی انواع آلودگی، گرد و خاک، گل و لای، رسوبات، رنگ و … طراحی شده اند. قابلیت پاشش پر فشار آب و شستشوی انواع آلودگی، واترجت خانگی را به دستگاهی کاربردی و محبوب تبدیل کرده است. در ادامه قصد داریم به بررسی طرز کار کارواش خانگی پرداخته و نکاتی را در خصوص نحوه انتخاب مدل مناسب دستگاه ذکر نماییم.

طرز کار کارواش خانگی

طرز کار کارواش خانگی
طرز کار کارواش خانگی

بیشتر دستگاه های کارواش خانگی برای کار باید به شیر آب، نظیر شیر آب موجود در حیاط خانه متصل شوند. این دستگاه ها توسط موتور و پمپ موجود، سرعت آب وارد شده از طریق شیلنگ ورودی را افزایش داده و سپس توسط نازل دستگاه آب را با فشار زیاد به سطح مورد نظر پاشش می کند. این پاشش پر فشار آب برای شستشو و از بین بردن انواع لکه ها استفاده می شود. دستگاه واترجت دارای یک گان برای قطع و وصل کردن آب خروجی می باشد که قبل از نازل و لنس قرار دارد. به کمک این گان در بعضی از انواع پیشرفته آن می توان فشار آب خروجی را نیز تنظیم کرد. در واقع اصلی ترین نکته در طرز کار کارواش خانگی و صنعتی افزایش فشار آب ورودی و استفاده از آن در حذف آلودگی های سخت از روی سطوح می باشد.

 

کاربرد کارواش خانگی

بیشترین و اصلی ترین کاربرد واترجت، شستشوی سطوح می باشد. آب پر فشار موجب می شود که به راحتی بتوان انواع سطوح و سخت ترین لکه ها را شستشو داد و کیفیت نظافت به شدت افزایش می یابد. به کمک این فشار آب می توان پیاده روها، محل عبور و مرور، درب ها و نمای ساختمان را شستشو داد. در بعضی از انواع واترجت می توان از مواد شویند برای افزایش کیفیت شستشو استفاده کرد و یا می توان در کنار آن از شن استفاده کرد تا بتوان آلودگی های سطح را از روی سطح جدا کرد. دستگاه کارواش صنعتی دارای انواع فشار بار می باشد، بعضی از آن ها برای نظافت سطوح خاص کاربرد دارد، برای مثال می توان از مدل فشار کم آن برای شستشوی خودرو استفاده کرد و از مدل فشار بالای آن برای لکه بری سطوح استفاده کرد.

 

انتخاب یک دستگاه کارواش

کارواش خانگی در انواع مختلفی تولید می شود که انتخاب مناسب ترین آن بسیار مهم است. انتخاب غلط یک دستگاه واتر جت امکان دارد عملیات شستشو را سخت کرده و یا حتی به سطوح آسیب برساند. به این منظور پس از اشنایی با طرز کار کارواش لازم است تا از نکاتی به هنگام خرید مدل مناسب اطلاع حاصل نمود.

 

– الکتریکی یا بنزینی/دیزلی

واترجت الکتریکی یا بنزینی/دیزلی
واترجت الکتریکی یا بنزینی/دیزلی

واترجت از نظر منبع تغذیه در دو مدل الکتریکی و بنزینی/دیزلی تولید می شود. تفاوت اصلی این دو مدل در این است که در کارواش الکتریکی نیاز به پریز برق در نزدیکی محوطه عملیات می باشد ولی کارواش دیزلی/الکتریکی بدون نیاز به پریز برق به فعالیت خود ادامه می دهد و می توان در مناطقی که به پریز دسترسی نداریم از آن استفاده کنیم. همچنین کارواش اتوماتیک فعالیت هایی است که به فشار آب خیلی زیاد نیاز نباشد و بیشتر مناسب شستشوی شیشه، ماشین و سطوح حساس می باشد. واترجت بنزینی/دیزلی اغلب فشار آب بیشتری پاشش می کند و مناسب از بین بردن حجم بیشتر آلودگی نظیر از بین بردن رنگ قدیمی سطوح بوده و در گروه کارواش های صنعتی بشمار می آیند.

 

– واترجت با فشار بار کم

واترجت های با فشار کم از ابعاد کوچکتری برخوردار بوده است و مناسب عملیات نظافت کوچک می باشد. از این کارواش در مکان های کوچکتر استفاده می شود و مناسب عملیات هایی نظیر شستن میز و صندلی، خودرو، دیوار و درب ها می باشد.

 

– واترجت با فشار بار بالا

واترجت با فشار بار بالا
واترجت با فشار بار بالا

دستگاه های کارواش صنعتی با فشار بار بالا از ظاهر بزرگتری برخوردار می باشد. این دستگاه ها مناسب برطرف کردن آلودگی سخت سطوح، شستشوی سطوح روغنی و … می باشند. آنها اغلب از نوع گازوئیلی می باشند و به راحتی می توانند در مکان های مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. اما می توان به این نکته اشاره کرد که طرز کار کارواش خانگی با مدل های صنعتی و پرقشار یکسان می باشد.

 

 

 

– واترجت آب گرم

کارواش در دو نوع آب گرم و آب سرد طراحی و تولید می شوند. در واترجت آب گرم، آب بعد از خروج از پمپ توسط گرمکن گرم شده و سپس با فشار زیاد بر روی سطوح پاشش می شود. از واترجت آب گرم برای نظافت سطوح روغنی و برای شستشوی آلودگی های خیلی سخت مورد استفاده قرار می گیرد.

 

چند نکته برای بهره وری بیشتر از کارواش

بعد از تهیه دستگاه واترجت، دفترچه راهنمای آن را مطالعه و با حفظ نکات ایمنی از آن استفاده کنید. در هنگام استفاده، پوشش مناسب به تن کرده و از دستکش، عینک و کفش مناسب استفاده کنید. در زیر به چند نکته در مورد نحوه استفاده صحیح از کارواش خانگی اشاره می شود.

– اطمینان از اتصالات

قبل از استفاده از دستگاه واترجت، باید از وصل بودن صحیح اتصالات اطمینان حاصل شود. اگر یکی از اتصالات به صورت صحیح وصل نشده باشد در طرز کار کارواش خانگی تاثیر می گذارد. همچنین نسبت به وصل بودن صحیح سیم برق دستگاه، اطمینان حاصل شود.

– باز کردن کامل شیر آب ورودی به دستگاه

در هنگام استفاده از دستگاه کارواش خانگی، شیر آب باید به طور کامل باز شود تا فشار و مقدار آب ورودی کم نباشد و پمپ دستگاه دچار مشکل نشود. برای افزایش کارایی دستگاه باید مقدار آب ورودی از سطح استانداردی برخوردار باشد.

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
مقالات مرتبط

اسکرابر صنعتی هوشمند و متصل به اینترنت اشیا

در دنیای امروز، با افزایش نیاز به نظافت دقیق و کارآمد در…

27 بهمن 1403

لیست قیمت اسکرابر صنعتی و زمین شوی،28 بهمن [آپدیت روزانه] 1403

ماشین‌های نظافت صنعتی به عنوان تجهیزاتی پیشرفته و چندمنظوره طراحی شده‌اند تا…

27 بهمن 1403

7 اشتباه رایج در نظافت کف‌های تجاری که باید از آنها اجتناب کنید

نظافت کف‌های تجاری و صنعتی همیشه یکی از چالش‌های اصلی در مدیریت…

24 آذر 1403

دیدگاه کاربران (2 دیدگاه)

  1. ممنون از توضیحات
    من دنبال یه کارواش خوب اما ارزون می گردم که بتونه آب رو از مخزن بدون فشار خونه مکش کنه و برای شستشوی ماشین استفاده کنم. چنین چیزی وجود داره؟

  2. سلام خسته نباشید. یه سوال دارم اونم اینکه استفاده از کارواش خانگی بدون اتصال برق ضرری برای دستگاه داره یا نه؟ منظورم اینه که دستگاهی که من دارم بدون اتصال برق هم آب رو تقریبا با فشار بیرون میده. می خوام بدونم تاثیری روی دستگاه داره با این روش ازش استفاده کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید